Sült csirkecomb újburgonyával

A sült csirkecomb újburgonyával recept hozzávalói

1 kg csirkecomb, 10 dkg vaj, kakukkfű, rozmaring, 1 kg újburgonya, 1 csomag újhagyma, 2 fej zöldfokhagyma, olívaolaj, 2 dl fehérbor, 2 dl szárnyasalaplé, 1 csomag petrezselyemzöld

Sült csirkecomb újburgonyával

Sült csirkecomb újburgonyával

 

A sült csirkecomb újburgonyával recept elkészítése

 

Szeretjük a csirkecombot, rántva is, sütve is, mást most nem is sorolunk. Titka a jó sütés, és a jó fűszerezés, adjuk is a tanácsokat. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkecombokat daraboljuk. Vajjal kikenjük a tepsit, majd előkészítjük a fűszerezést: sót, borsot természetesen, aztán a lényeg: zöldfűszerek következnek durvára vágva. A csirkecombhoz aktuális árakat itt találnak.

A tisztított burgonyát, és a a darabolt csirkecombokat ezzel a fűszerkeverékkel összekeverjük, és adunk még hozzá fokhagymát, újhagymát, illetve olívaolajat. Felengedjük fehérborral, végül együtt megsütjük – otthon azt javaslom, tepsiben, 180 fokon kb. 80 percig.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sült csirkecomb újburgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.