Sült csirkecomb zöldséges raguval

A sült csirkecomb zöldséges raguval recept hozzávalói

  • 4 db, egész csirkecomb,
  •  só,
  •  bors,
  •  majoranna,
  •  pirospaprika,
  •  2 db zöld paprika,
  •  1 db hagyma,
  •  10 dkg bab,
  •  2 db paradicsom,
  •  1 fej fokhagyma,
  •  10 dkg füstölt szalonna,
  •  1 dl vörösbor,
  •  1 evőkanál paradicsompüré
Sült csirkecomb zöldséges raguval

Sült csirkecomb zöldséges raguval

 

A sült csirkecomb zöldséges raguval recept elkészítése

 

Egy tartalmas, egyszerű, színes ragu lesz a mai recept lelke, no meg persze a szépen megsütött csirkecombok. Hétköznapra tökéletes lesz, nem igényel sok edényt és sok időt. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkecombokat fűszerezzük, kevés pirospaprikával megszórjuk, és így sütjük készre. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben elkészítjük a ragut. A kockára vágott füstölt szalonna zsírján aranysárgára megpirítjuk a darabolt vöröshagymát, paradicsompürét, fokhagymát, hozzáadjuk a szeletelt zöldpaprikát, babkonzervet, paradicsomot. Felengedjük vörösborral.

A megsült csirkecombok alá tálaljuk a babos, paprikás, paradicsomos ragut. Fehér kenyérrel tálaljuk.

 

Kattintson ide egy másik olyan recepthez, melyben bort használtunk!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sült csirkecomb zöldséges raguval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.