Sült csirkeszárnyak zöldségekkel

Hozzávalók, sült csirkeszárnyak zöldségekkel

  • provence-i fűszer,
  • majoranna,
  • 2 db répa,
  • 1 db zellergumó,
  • petrezselyem,
  • 2 dl joghurt,
  • 40 dkg főtt rizs,
  • 1 dl tejszín,
  • só,
  • 1 kg csirke

 

Sült csirkeszárnyak zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Sült csirkeszárnyak zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A sült csirkeszárnyak zöldségekkel recept elkészítése

 

Mutatunk egy csirkés receptet, ahol nem az ár határozza meg az ízeket: csirkeszárnyból is készülhet remek étel!

A csirkeszárnyakat előkészítjük oly módon, hogy a szárnyvégeket levágjuk, a szárnyat kettévágjuk. A megmaradt szárnyat sózzuk és majoránnával megszórjuk. Egy nagy serpenyőben lepirítjuk. Sütés közben meglocsoljuk fehérborral. Ha elkészül, félretesszük. A csirkeszárnyhoz aktuális árat itt találnak.

Egy másik serpenyőben a vékony csíkokra vágott zöldségeket lepirítjuk, felöntjük joghurttal, megszórjuk petrezselyemmel és összeforraljuk. Hozzáadjuk a sült szárnyakat, és beleforraljuk. Főtt rizzsel tálaljuk.

Böngésszen további csirkés receptek között itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. És persze jöjjön vissza holnap is:).

Jó étvágyat kívánunk!
(20080509P)

Cím
recipe image
Recept neve
Sült csirkeszárnyak zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.