Sült libamáj cseresznyével és újburgonyával

Hozzávalók, sült libamáj cseresznyével és újburgonyával

  • 70 dkg libamáj,
  • 30 dkg cseresznye,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors,
  • 2 cl konyak,
  • 1 cl balzsamecet,
  • 60 dkg újburgonya,
  • 4 evőkanál méz,
  • 10 dkg újhagyma

 

Sült libamáj cseresznyével és újburgonyával

Sült libamáj cseresznyével és újburgonyával

 

A sült libamáj cseresznyével és újburgonyával recept elkészítése

 

A felszeletelt libamájat a vaj felén megsütjük, kivesszük a serpenyőből, majd a vaj másik felét hozzáadjuk, és megsütjük rajta a finomra vágott újhagymát. A libamájhoz aktuális árat itt találnak.

Mézzel felengedjük, hozzátesszük a kimagozott cseresznyét, sót, borsot, konyakot és balzsamecettel összeforraljuk. Köretként karikára vágott, főtt, pirított újburgonyát adunk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sült libamáj cseresznyével és újburgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.