Sült libamáj cseresznyével, újburgonyával

A sült libamáj cseresznyével, újburgonyával recept hozzávalói

  • 70 dkg libamáj,
  • 30 dkg cseresznye,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors,
  • 2 cl konyak,
  • 1 cl balzsamecet,
  • 60 dkg újburgonya,
  • 4 evőkanál méz,
  • 10 dkg újhagyma
Sült libamáj cseresznyével, újburgonyával

Sült libamáj cseresznyével, újburgonyával

 

A sült libamáj cseresznyével, újburgonyával recept elkészítése

 

Egy igazán különleges alapanyag kerül most a konyhaasztalra, a recept viszont hozzá végtelenül egyszerű lesz. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el otthon Önök is így!

A felszeletelt libamájat a vaj felén megsütjük, kivesszük a serpenyőből, majd a vaj másik felét hozzáadjuk, és megsütjük rajta a finomra vágott újhagymát. A libamájhoz aktuális árat itt találnak.

Mézzel felengedjük, hozzátesszük a kimagozott cseresznyét, sót, borsot, konyakot és balzsamecettel összeforraljuk. Köretként karikára vágott, főtt, pirított újburgonyát adunk.

 

Egy másfajta, de nem kevésbé különleges receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.