Sült oldalas másképp

A sült oldalas másképp recept hozzávalói

3 db narancs, 1 kg oldalas, 2 db lime, kevert saláta (zöldsaláták, mandula, narancs), balzsamecet, 2 db chilipaprika

Sült oldalas másképp

Sült oldalas másképp

 

A sült oldalas másképp recept elkészítése

 

Mondhattuk volna azt is, hogy sült oldalas egyszerűen, de ez így nem teljesen igaz. A varázs most a gyümölcsökben rejlik, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Az oldalast felvágjuk, besózzuk. A narancsot, a citromot és a lime-ot félbevágjuk. A gyümölcsök levét a tepsibe csavarjuk, majd a chilit is összevágjuk, beletesszük a tepsibe. Az oldalashoz aktuális árat itt találnak.

A húsunkat belerakjuk, és ebben pácoljuk.A megpácolódott húst egy másik tepsibe rakjuk, olajat öntünk alá, és a sütőbe tesszük. Sütés közben a páclével még meg lehet locsolgatni.

Jót fog tenni a húsnak!

A salátához zöldsalátákat rakunk egy tálba, mellé narancsdarabokat, majd megszórjuk szeletelt mandulával, és egy kevés balzsamecetet öntünk rá.

Tálalásnál a saláta mellé kerül a narancsos, lime-os chili. Salátával és chilipaprikával díszítjük.

 

Egy másik oldalasreceptet pedig itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sült oldalas másképp
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.