Sült pulykamell sárgarépalepényen

A sült pulykamell sárgarépalepényen recept hozzávalói

80 dkg pulykamell, 30 dkg burgonya, 20 dkg túró, citromlé, 1 db tojás, só, bors, 2 evőkanál liszt, 30 dkg sárgarépa, 20 dkg vaj, 1 kiskanál cukor, 2 kiskanál krémsajt

Sült pulykamell sárgarépalepényen

Sült pulykamell sárgarépalepényen

A sült pulykamell sárgarépalepényen recept elkészítése

 

Ennek a receptnek a különlegessége a sárgarépalepény elkészítésének titka, mivel a pulykamell nagyobb extrát nem igényel, ízlés szerint fűszerezzük, megsütjük. A lepényre viszont tessék figyelni, komoly alternatívája a krumpli-rizs köretduónak:). Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a pulykamelleket fűszerezzük, vajon megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak!

Közben a burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a sárgarépa háromnegyed részét, a tojást, a lisztet. Összekeverjük, lepényeket sütünk belőle. A maradék reszelt sárgarépát összekeverjük a túróval, citrommal, cukorral, krémsajttal.

Tálaláskor a pulykamell alá tesszük a sárgarépalepényt, mellé pedig a sárgarépakrémet. Ez ennyire egyszerű, igazi hétköznapi recept, feltétlenül próbálják ki!

 

Egy másik pulykás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.