Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

A sütőtökös lepény és vaddisznókaraj hozzávalói

  • 4 evőkanál liszt,
  • gyömbér,
  • borókabogyó,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 db chilipaprika,
  • 2 db tojás

 

Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj

A sütőtökös lepény és vaddisznókaraj recept elkészítése

 

Egyik kedvenc receptünk ez (jó, tudjuk, sokszor mondjuk, de mit csináljunk, tényleg így van:), és nem csak a vadhús miatt. Nézzék meg!

A szegfűborsot és borókabogyót összezúzzuk, majd a vaddisznókarajt bedörzsöljük vele, és olajba helyezzük. Hűtőbe tesszük, és egy-két napig pácoljuk.

A sütőtököt lereszeljük, sóval, gyömbérrel ízesítjük, majd hozzáadjuk a tojást, a lisztet, és kevés olajon pogácsákat sütünk belőle.

A karajt kevés olajon kisütjük, majd a visszamaradt olajban a paradicsompürét lepirítjuk. Hozzájön a fehérbor, a liszt, és kiforraljuk, majd megsózzuk és ezt követően tálaljuk. A vaddisznóhoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretne húsos recept között válogatni, látogasson el ide, és böngésszen!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sütőtökös lepény és vaddisznókaraj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.