Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel

A szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel recept hozzávalói

  • 30 dkg eper,
  • 1 kiskanál színesbors,
  • 5 dkg porcukor,
  • 20 dkg újhagyma,
  • 40 dkg csirkemáj,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors,
  • 1 dl vörösbor,
  • 3 evőkanál balzsamecet
Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel

Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel

 

A szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel recept elkészítése

 

Amikor egy egyszerű alapanyagból szeretnének kihozni minél többet, nos, akkor vegyék elő ezt a receptet. Az elkészítés módja sem nehéz, a végeredmény pedig üde, vidám étel. Talán nem is kell több érv, nézzék meg, készítsék is el így!

Az epret megmossuk, majd tisztítva darált zöldborssal és porcukorral összekeverjük, szeleteljük, majd marinírozzuk. Az újhagymát karikára vágjuk, és megtisztítjuk a szárnyasmájat. Csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.

A vaj felén a sózott, borsozott szárnyasmájat megsütjük, felengedjük vörösborral. A májat kiemeljük, a mártást beforraljuk, hozzátesszük a balzsamecetet, valamint két evőkanál vizet.

A vaj másik felén megpirítjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, majd a szeletekre vágott máj társaságában tálaljuk az epret, mellé pedig a hagymát és a mártást.

Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Egy másfajta májas receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Epres receptek között itt böngészhetnek!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szárnyasmáj eperrel és balzsamecettel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.