Szezámos csirkefalatok csípős tésztával

A Szezámos csirkefalatok csípős tésztával hozzávalói

  • 40 dkg szélesmetélt,
  •  2 db sárgarépa,
  •  2-3 szál zeller(angol),
  •  30 dkg káposzta (fejes),
  •  1 db póréhagyma,
  •  15 dkg gomba,
  •  1 db hegyes zöldpaprika,
  •  só,
  •  bors,
  •  1 kávéskanál curry,
  •  3 evőkanál szójaszósz,
  •  3 db csirkemell,
  •  15 dkg liszt,
  •  4 db tojás,
  •  15 dkg zsemlemorzsa,
  •  5 dkg szezámmag,
  •  petrezselyem,
  •  3 gerezd fokhagyma,
  •  olaj a sütéshez

 

Szezámos csirkefalatok csípős tésztával

Szezámos csirkefalatok csípős tésztával

 

Zöldségeinket vékony csíkra vágjuk, puhulási sorrendnek megfelelően adagolva serpenyőben megsütjük (káposzta, sárgarépa, angolzeller, gomba, póré, hegyes erős, paprika). Ízesítjük sóval, borssal, curryvel, fokhagymával, erős pistával.

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és hagyományos módon panírozzuk. A zsemlemorzsába szórjuk a szezámmagot, bő olajban kisütjük.

A főtt tésztát összekeverjük a lepirított zöldségekkel. Forrón tálaljuk a rántott csirkemellel.

Jó étvágyat kívánunk!

Ha kedvet kapott a csípős ételekhez, kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Szezámos csirkefalatok csípős tésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.