Szilvalekváros pulykarolád

A szilvalekváros pulykarolád recept hozzávalói

60 dkg pulykamell, só, bors, 10 dkg szilvalekvár, 8 szelet pármai sonka, zsálya, 40 dkg burgonya, 10 dkg vaj

Szilvalekváros pulykarolád

Szilvalekváros pulykarolád

 

A szilvalekváros pulykarolád recept elkészítése

 

Jöjjön most egy igazán egyszerű gyümölcsös pulyka, ezúttal szilvalekvárral dolgozunk. Egyszerű köret készül hozzá, mert a husi most elég komplex lesz.

A pulykamellből négy darab, egyenként kb. 15 dkg-os szeletet vágunk. Jól kiklopfoljuk, majd bekenjük  lekvárral. Utána rátesszük a sonkát, feltekerjük és megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Burgonyapürét készítünk hozzá: a burgonyát feltesszük főni, majd adunk hozzá zsályát, valamint vajat, végül összetörjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szilvalekváros pulykarolád
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.