Szűz kukoricalepényen

Hozzávalók

60 dkg sertésszűz, 1 db kukorica (konzerv), 1 db tojás, só, 2 evőkanál kukoricaliszt, 1 csomag petrezselyem, 1 db avokádó, 10 dkg juhtúró, 1 db erős zöldpaprika, 2 dkg krémsajt

 

 

A kukoricalepényt készítjük el először.

A kukoricát beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a kukoricalisztet, a tojást és a petrezselyemzöldet. Összekeverjük. Ha nagyon sűrűre sikerül a tészta, akkor pici tejszínt tehetnek bele. Lepényeket formázunk, és megsütjük. Ez ennyire gyors!

A sertésszüzet felvágjuk, sózzuk, borsozzuk. A húst a kukoricalepények mellé rakjuk sülni.

Az avokádót kockára vágjuk fel. Beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a krémsajtot, a juhtúrót és az erős zöldpaprikát. Összekeverjük.

Amikor megsült a kukoricalepény egy tepsire rakjuk, arra ráhelyezzük a húst, a tetejére a masszát. Betesszük a sütőbe, 180 fokon pár percig sütjük.

Tálalásnál díszítésként petrezselymet használunk.

 

Szűz kukoricalepényen

Szűz kukoricalepényen

 

A teljes videóreceptet itt találják.

Megtetszett a lepény? Készülhet másképp is - így!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűz kukoricalepényen
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.