Szűz lime-mal, csiperkével

Hozzávalók, szűz lime-mal, csiperkével

60 dkg sertésszűz
4 fej csiperke gomba
4 db lime
1 dl fehérbor
50 dkg pappardelle
1 dl tejszín
10 dkg zöldspárga

bors

 

 

A szűz lime-mal, csiperkével recept elkészítése

 

A sertésszüzet lehártyázzuk, majd felszeleteljük. A húst nem klopfoljuk, csak kézzel megnyomkodjuk. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A lime-ot megtisztítjuk, karikára vágjuk. Köretnek a papardelle-t feltesszük főni. A gombát is karikákra vágjuk, a spárgát is felszeljük, a fejét nagyobb, a többi részét pedig kisebb darabokra. A hús mellé kerül a gomba, majd rátesszük a húsra.

A lime-ot kicsit megpirítjuk, majd rátesszük ezt is a gombára. Fehérborral felöntjük, lefedjük és kicsit hagyjuk párolódni, majd kivesszük. A spárgát is beletesszük a serpenyőnkbe, tejszínt adunk hozzá, majd a tésztát. Tálaláskor tészta mellé helyezzük a húst.

 

Szűz lime-mal, csiperkével

Szűz lime-mal, csiperkével

 

A teljes videóreceptet itt találják.

Itt pedig egy másik szűz-recept, más karakterrel.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűz lime-mal, csiperkével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.