Szűzérmék sonkával és sajttal

A szűzérmék sonkával és sajttal recept hozzávalói

3 db paradicsom, 10 dkg ementáli sajt, durva bors, 50 dkg burgonya, bazsalikom, 1 evőkanál vaj, 60 dkg sertésszűz, 1,5 dl tej, 1 dl tejszín

Szűzérmék sonkával és sajttal

Szűzérmék sonkával és sajttal

 

A szűzérmék sonkával és sajttal recept elkészítése

 

Amikor kevés az idő (azért ne mondjuk, hogy mindig így van, jól kell beosztani!), akkor jól jön ez a recept. Egyszerű, gyors és persze finom étel szűzpecsenyéből. Igen, a sonka és a sajt elmaradhatatlan:). A bazsalikomos burgonyapüré pedig csodát tesz vele. Nézzék meg, próbálják ki, kóstolják meg!

A húsból tizenkét érmét vágunk, megsózzuk, megborsozzuk. Minden érmére egy karika paradicsomot és egy szelet sajtot helyezünk, majd pármai sonkával betekerjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Szűzérmék sonkával és sajttal, még tálalás előtt

Szűzérmék sonkával és sajttal, még tálalás előtt

Előmelegített serpenyőbe olívaolajat csepegtetünk, és a húsokat megsütjük. Bazsalikomos burgonyapürével a felső képen látható módon tálaljuk. A burgonyapüré elkészítéséhez egy alapreceptet itt találnak. Mondjuk a halat is érdemes elkészíteni, de az egy másik Mit főzzünk ma?-történet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó lenne egy jó kis desszertrecept? Nem probléma!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűzérmék sonkával és sajttal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.