Szűzérmék zöld burgonyalepénnyel

A szűzérmék zöld burgonyalepénnyel recept hozzávalói

  • 40 dkg burgonya,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 db hagyma,
  • 1 evőkanál keményítő,
  • bazsalikom,
  • rozmaring,
  • petrezselyem,
  • só,
  • bors,
  • 1 db tojás,
  • 10 dkg zöldbab,
  • zsálya,
  • 60 dkg sertésszűz
Szűzérmék zöld burgonyalepénnyel

Szűzérmék zöld burgonyalepénnyel

A szűzérmék zöld burgonyalepénnyel recept elkészítése

 

A szűzpecsenye ínyenc falat a sertéshúsok között, kell tehát hozzá recept, nem is egy. Ez most a lepényes verzió, már ami a köretet illeti. Nos, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a burgonyát lereszeljük. A finomra vágott vöröshagymát, tojást és az összevágott zöld fűszereket hozzáadjuk. Szükség esetén kevés keményítővel sűrítjük. Végül megsózzuk.

A húsból 12 darab érmét vágunk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát szépen megsütjük. A burgonyalepényeket is megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Kevés hagymát finomra vágunk. Egy serpenyőben lepirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, a tejfölt és a fehér bort. Friss petrezselymet vágunk bele. Összeforraljuk, majd tálaljuk.

 

Egy másfajta zöldbabos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

Szűzpecsenyével készülő Mit főzzünk ma?-receptekért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.