Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

Hozzávalók

60 dkg sertés szűzpecsenye, 12 dkg fenyőmag, 20 dkg kuszkusz, só, 15 dkg aszalt gyümölcs, durvabors

 

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

 

A szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal recept elkészítése

 

A szűzpecsenyéből remek ételek készülnek, és nem mellékes, hogy nagyon sokféleképp el lehet készíteni. Ez most egy magos variáció, és figyeljenek a köretre is. Ma már nem csak "szorgos népünk győzni fog"-viccekbe ágyazva jelenik meg a kuszkuszfőző edény, hanem a mindennapokban is. Utóbbit a mikróval pótoltuk.

A sertésszüzet felszúrjuk, a rést megtöltjük fenyőmaggal. Sózzuk, borsozzuk, közepes lángon szépen megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

 

2

2

 

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük. Vajat adunk hozzá, utána az összevágott aszalt gyümölcsöt. Ezután kétszer két percre a mikróba tesszük, a fenyőmagos szűzpecsenyével ízlésesen tálaljuk.

Itt találnak egy másfajta szűzpecsenye-receptet.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.