Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

A szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal recept hozzávalói

60 dkg sertés szűzpecsenye, 12 dkg fenyőmag, 20 dkg kuszkusz, só, 15 dkg aszalt gyümölcs, durvabors

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal

 

A szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal recept elkészítése

 

A szűzpecsenyéből remek ételek készülnek, és nem mellékes, hogy nagyon sokféleképp el lehet készíteni. Ez most egy magos variáció, és figyeljenek a köretre is. Ma már nem csak "szorgos népünk győzni fog"-viccekbe ágyazva jelenik meg a kuszkuszfőző edény, hanem a mindennapokban is. Utóbbit a mikróval pótoltuk.

A sertésszüzet felszúrjuk, a rést megtöltjük fenyőmaggal. Sózzuk, borsozzuk, közepes lángon szépen megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

2

2

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük. Vajat adunk hozzá, utána az összevágott aszalt gyümölcsöt. Ezután kétszer két percre a mikróba tesszük, a fenyőmagos szűzpecsenyével ízlésesen tálaljuk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Itt találnak egy másfajta szűzpecsenye-receptet.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűzpecsenye fenyőmaggal és kuszkusszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.