Szűzpecsenye kukoricalepényen

Hozzávalók, szűzpecsenye kukoricalepényen

60 dkg sertésszűz
1 db kukorica (konzerv)
1 db tojás

2 evőkanál kukoricaliszt
1 csomag petrezselyem
1 db avokádó
10 dkg juhtúró
1 db erős zöldpaprika
2 dkg krémsajt

 

 

A szűzpecsenye kukoricalepényen recept elkészítése

 

A kukoricalepényt készítjük el először. A kukoricát beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a kukoricalisztet, a tojást és a petrezselyemzöldet. Összekeverjük. Ha nagyon sűrűre sikerül a tészta, akkor pici tejszínt tehetnek bele. Lepényeket formázunk, és megsütjük. Ez ennyire gyors!

A sertésszüzet felvágjuk, sózzuk, borsozzuk. A húst a kukoricalepények mellé rakjuk sülni. Az avokádót kockára vágjuk fel. Beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a krémsajtot, a juhtúrót és az erős zöldpaprikát. Összekeverjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Amikor megsült a kukoricalepény egy tepsire rakjuk, arra ráhelyezzük a húst, a tetejére a masszát. Betesszük a sütőbe, 180 fokon pár percig sütjük. Tálalásnál díszítésként petrezselymet használunk.

 

Szűzpecsenye kukoricalepényenSzűzpecsenye kukoricalepényen 

A teljes videóreceptet itt találják.

Megtetszett a lepény? Készülhet másképp is - így!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűzpecsenye kukoricalepényen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.