Szűzpecsenye pennével, gombával, sajttal

A szűzpecsenye pennével, gombával, sajttal recept hozzávalói

10 dkg kéksajt, 10 dkg vargánya, 40 dkg sertésszűz, 2 dl tejszín, 1 szál rozmaring, 60 dkg penne, 5 dkg parmezán, só, bors

 

Szűzpecsenye pennével, gombával, sajttal

Szűzpecsenye pennével, gombával. sajttal

 

 A szűzpecsenye pennével, gombával, sajttal recept elkészítése

 

Tudják, egy tésztafőzésnyi idő. Ez most az a kategória, pennét választottunk ezúttal, valamint szűzpecsenyét, ami szintén hamar elkészül. No meg persze sajtot!

A pennét forró, sós vízben keményre főzöm. A sertésszűzből apró kis érméket vágok, egy serpenyőben lepirítom. Hozzáadom a szeletelt vargányagombát. Sózom, borsozom. A sóval óvatosan bánjanak, mert maga a sajt is sós! A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Beleteszem a kéksajtot, a tejszínt, a rozmaring és a keményre főzött pennetészta. Összerázom az egészet. Tálalásnál parmezánt reszelek a tetejére.

Itt találnak egy más típusú sertésszűz-receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szűzpecsenye pennével, gombával. sajttal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.