Szűzpecsenye vargányával, polentával

A szűzpecsenye vargányával, polentával recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, só, 15 dkg kukoricadara, 3 dl tej, 10 dkg vargánya, 15 dkg szárított paradicsom, olívaolaj, 10 dkg vaj, petrezselyem, 8 dkg parmezán, 1 db tojás

Szűzpecsenye vargányával, polentával

Szűzpecsenye vargányával, polentával

 

A szűzpecsenye vargányával, polentával recept elkészítése

 

Sok kis apróság teszi tökéletessé ezt a szűzpecsenye receptet, így az erdei gomba, a paradicsomkrém és a polenta. Szép színes, és nagyon finom étel lesz belőle, nézzék meg, próbálják ki!

A szüzekből érméket vágunk, melyeket megsózunk. Tojásban és parmezánban megforgatjuk. Kis lángon serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Egy forralóhoz a vargányát apró kockára vágjuk, majd kevés vajon lepirítjuk. Felöntjük 3 dl tejjel és 3 dl vízzel. Vágott petrezselyemmel megszórjuk, és a kukoricadarát elkeverjük
benne. Így készre főzzük.

A szárított paradicsomot kevés olívaolajjal leturmixoljuk. Egy kevés parmezánt adunk hozzá. A polentára helyezett szüzeket a szárított paradicsomkrémmel megkenjük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Egy másik vargányás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vargányás sertésszűz polentával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.