Szűzpecsenye vargányával, polentával

A szűzpecsenye vargányával, polentával recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, só, 15 dkg kukoricadara, 3 dl tej, 10 dkg vargánya, 15 dkg szárított paradicsom, olívaolaj, 10 dkg vaj, petrezselyem, 8 dkg parmezán, 1 db tojás

Szűzpecsenye vargányával, polentával

Szűzpecsenye vargányával, polentával

 

A szűzpecsenye vargányával, polentával recept elkészítése

 

Sok kis apróság teszi tökéletessé ezt a szűzpecsenye receptet, így az erdei gomba, a paradicsomkrém és a polenta. Szép színes, és nagyon finom étel lesz belőle, nézzék meg, próbálják ki!

A szüzekből érméket vágunk, melyeket megsózunk. Tojásban és parmezánban megforgatjuk. Kis lángon serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Egy forralóhoz a vargányát apró kockára vágjuk, majd kevés vajon lepirítjuk. Felöntjük 3 dl tejjel és 3 dl vízzel. Vágott petrezselyemmel megszórjuk, és a kukoricadarát elkeverjük
benne. Így készre főzzük.

A szárított paradicsomot kevés olívaolajjal leturmixoljuk. Egy kevés parmezánt adunk hozzá. A polentára helyezett szüzeket a szárított paradicsomkrémmel megkenjük.

 

Egy másik vargányás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.