Tejfölös csirkeragu

Hozzávalók

50 dkg csirkemell, 15 dkg csiperkegomba, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej hagyma, 2 dl tejföl, 1 dl tejszín, só, bors, 30 dkg rizs, 1 db répa, fél zeller, 1 köteg petrezselyem

 

Tejfölös csirkeragu

Tejfölös csirkeragu

 

A tejfölös csirkeragu elkészítése

A répát és a zellert vékony csíkokra vágom. Kevés sós vízben leforrázzuk. A párolt rizshez keverjük a vágott petrezselyemmel együtt. Melegen tartjuk a tálalásig.

A szalonnát felcsíkozzuk, serpenyőben a zsírját kipirítjuk. Hozzáadjuk a félfülre vágott vöröshagymát. Lepirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkét, gombacikket. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Tejfölös csirkeragu 2

Tejfölös csirkeragu 2

 

Kicsit pirítjuk, a tejfölt és a tejszínt is hozzáöntjük, és sózzuk, borsozzuk. Beforraljuk, és a zöldséges rizzsel tálaljuk.

Egy másfajta csirkés receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tejfölös csirkeragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.