Tejszínes, gombás borjúragu

A tejszínes, gombás borjúragu recept hozzávalói

80 dkg borjúhús, 20 dkg póréhagyma, 2 evőkanál vaj, só, bors, 2 dl pecsenyelé, 1 dl tejszín, 1 evőkanál keményítő, 10 dkg kucsmagomba

Tejszínes, gombás borjúragu

Tejszínes, gombás borjúragu

 

A tejszínes, gombás borjúragu recept elkészítése

 

Alapban borjúhúsra terveztük ezt a receptet, de ha például pulykából szeretnék készíteni, úgy is remek lesz. Nézzék meg, próbálják is ki!

A vajon megpirítjuk a kockára vágott borjúhúst, fűszerezzük sóval, borssal. Szép pirosra sütjük. Közben kifőzzük a szélesmetéltet. A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

A póréhagymát felkarikázzuk, hozzátesszük a húshoz, majd az apróra vágott petrezselyemzöld következik. Bátran tehetnek bele jó sok petrezselyemzöldet!

A kucsmagombát egészben hagyjuk, így  kerül a többihez. Pecsenyelével felöntjük, majd tejszínnel elkevert  keményítővel sűrítjük. Tálaláskor tegyük a tésztát a tál közepére, majd rá a tejszínes borjúragut kucsmagombával.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tejszínes, gombás borjúragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.