Tojáslepényes hústekercs

Hozzávalók

60 dkg sertéskaraj, 6 db tojás, 1 dl joghurt, só, fokhagyma, egész bors, 1 db répa, 10 dkg spenót

 

Tojáslepényes hústekercs

Tojáslepényes hústekercs

 

A tojáslepényes hústekercs recept elkészítése

 

A karajból nyitott szeleteket vágok és kiklopfolom. Sózom és durva borssal megszórom. Beteszem a hűtőbe.

A tojásokat felütöm, megsózom és felverem. Hozzákeverem a joghurtot. Teflon serpenyőben kevés olajon tojáslepényt sütök belőle. Csak az egyik oldalát sütöm meg, hogy a másik oldala félig nyers maradjon.

Feldarabolom, és a húsokra helyezem a sült oldalával. Spenótlevelet, répát teszek rá.  Kevés zúzott fokhagymával megszórom. Feltekerem és fogvájóval rögzítem. Serpenyőben minden oldalát megsütöm. Salátával tálalom.

Egy másfajta tojásos receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tojáslepényes hústekercs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.