Tojáslepényes hústekercs

A tojáslepényes hústekercs recept hozzávalói

60 dkg sertéskaraj, 6 db tojás, 1 dl joghurt, só, fokhagyma, egész bors, 1 db répa, 10 dkg spenót

Tojáslepényes hústekercs

Tojáslepényes hústekercs

 

A tojáslepényes hústekercs recept elkészítése

 

Egyrészt a karajt sem hétköznapi módon készítjük el - ettől persze hétköznap is simán elkészíthető receptről van szó -, másrészt a köretnél is szakítunk a krumpli-rizs-tészta hagyományokkal. Nézzék meg, mi sül ki belőle, és persze készítsék is el!

A karajból nyitott szeleteket vágok és kiklopfolom. Sózom és durva borssal megszórom. Beteszem a hűtőbe. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

A tojásokat felütöm, megsózom és felverem. Hozzákeverem a joghurtot. Teflon serpenyőben kevés olajon tojáslepényt sütök belőle. Csak az egyik oldalát sütöm meg, hogy a másik oldala félig nyers maradjon.

Feldarabolom, és a húsokra helyezem a sült oldalával. Spenótlevelet, répát teszek rá.  Kevés zúzott fokhagymával megszórom. Feltekerem és fogvájóval rögzítem. Serpenyőben minden oldalát megsütöm. Salátával tálalom.

 

Egy másfajta tojásos receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tojáslepényes hústekercs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.