Töltött borjújava paprikás mártással

A töltött borjújava paprikás mártással recept hozzávalói

  • 4 db tojás,
  • 40 dkg tészta,
  • 1 dl olaj,
  • 5 dkg liszt,
  • 5 dkg vaj,
  • 1 dl tejföl,
  • 1 dl tejszín,
  • 1 db paradicsom,
  • 8 db gomba,
  • 2 db hagyma,
  • só,
  • bors,
  • fűszerpaprika,
  • 4x16 dkg borjújava
Töltött borjújava paprikás mártással

Töltött borjújava paprikás mártással

 

A töltött borjújava paprikás mártással recept elkészítése

 

A töltött receptek sorozat újabb darabja, természetesen megint egy kicsit másképp. Nézzék meg ezt a variációt is, és készítsék el!

A borjúhúst vékony pengéjű késsel felszúrjuk, hogy tölthető legyen a kialakított nyílás. A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

Habart tojást készítünk, ezt töltjük a felszúrt húsba, amit sózunk, borsozunk, lisztbe mártjuk, majd pedig pirosra sütjük. Ebben a zsiradékban készítjük el a paprikás mártást, közben minden adaghoz két gombafejet vajon megsütünk.

A húsokra tesszük a gombafejeket, átvonjuk őket a paprikás mártással, melléjük pedig a tésztaköretet adjuk.

 

Egy másfajta borjú receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

A Mit főzzünk ma? recepttárában, itt, további húsos recepteket is talál, ha épp azt kívánta meg. Ha talál kedvére valót, készítse el, és térjen vissza holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött borjújava paprikás mártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.