Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

Hozzávalók, töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

40 dkg bélszín
20 dkg darált sertéshús
1 csomó újhagyma

oregano
2 db piros kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
3 db tojás
bors
20 dkg champignon gomba

 

Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

 

A töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs recept elkészítése

 

Grillezzünk otthon vagy a szabadban: mert ha rossz az idő, meg lehet vele idézni a nyár hangulatát. A konyhában is, serpenyővel:). Nézzék meg, próbálják ki!

A bélszínjavát vékonyra klopfoljuk. A sertéshúst összekeverjük a fűszerekkel, és a bélszínjavát betöltjük vele.

Így felgöngyöljük, nyársra fűzzük, majd daraboljuk. Minden darab közé felfűzünk egy-egy darabot a színes paprikából is.

A nyárs végeit gombával lezárjuk, hogy ne csússzon le a sok finomság. Grillen vagy serpenyőben megsütjük.

Szereti a töltött recepteket? Itt egy újabb javaslat!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.