Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

A töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs recept hozzávalói

40 dkg bélszín, 20 dkg darált sertéshús, 1 csomó újhagyma, só, oregánó, 2 db piros kaliforniai paprika, 1 db sárga kaliforniai paprika, 3 db tojás, bors, 20 dkg champignon gomba

Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs

 

A töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs recept elkészítése

 

Grillezzünk otthon vagy a szabadban: mert ha rossz az idő, meg lehet vele idézni a nyár hangulatát. A konyhában is, serpenyővel, persze. Nézzék meg, próbálják ki!

A bélszínjavát vékonyra klopfoljuk. A sertéshúst összekeverjük a fűszerekkel, és a bélszínjavát betöltjük vele. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Így felgöngyöljük, nyársra fűzzük, majd daraboljuk. Minden darab közé felfűzünk egy-egy darabot a színes paprikából is.

A nyárs végeit gombával lezárjuk, hogy ne csússzon le a sok finomság. Grillen vagy serpenyőben megsütjük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

 

Szereti a töltött recepteket? Itt egy újabb javaslat!

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött hússal, paprikával göngyölt, gombával lezárt nyárs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.