Töltött marharolád makarónival

Hozzávalók, töltött marharolád makarónival

  • 70 dkg hátszín,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg csemege uborka,
  • 10 dkg sonka,
  • só,
  • bors,
  • mustár,
  • 2 dl pecsenyelé,
  • 60 dkg tészta (makaróni)

 

Töltött marharolád makarónival

Töltött marharolád makarónival

 

A töltött marharolád makarónival recept elkészítése

 

Zöldséges, sonkás hús, egy remek mártással megfejelve, tésztával tálalva. Nagyon röviden összefoglalva ez a recept lényege.

A hátszínt felszeleteljük, fűszerezzük, mustárral bekenjük. Sárgarépával, sonkával és uborkával betöltjük. Serpenyőben elősütjük, majd pecsenyelében megpároljuk a roládunkat. A hátszínhez aktuális árat itt találnak. A makarónit bő sós forró vízben kifőzzük.

Tálalás előtt a mártást vörösborral finomítjuk, vajjal besűrítjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött marharolád makarónival
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.