Töltött marharolád makarónival

A töltött marharolád makarónival recept hozzávalói

  • 70 dkg hátszín,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg csemege uborka,
  • 10 dkg sonka,
  • só,
  • bors,
  • mustár,
  • 2 dl pecsenyelé,
  • 60 dkg tészta (makaróni)
Töltött marharolád makarónival

Töltött marharolád makarónival

 

A töltött marharolád makarónival recept elkészítése

 

Zöldséges, sonkás hús, egy remek mártással megfejelve, tésztával tálalva. Nagyon röviden összefoglalva ez a recept lényege. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A hátszínt felszeleteljük, fűszerezzük, mustárral bekenjük. Sárgarépával, sonkával és uborkával betöltjük. Serpenyőben elősütjük, majd pecsenyelében megpároljuk a roládunkat. A hátszínhez aktuális árat itt találnak. A makarónit bő sós forró vízben kifőzzük.

Tálalás előtt a mártást vörösborral finomítjuk, vajjal besűrítjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.