Töltött pulykamell párizsiasan

A töltött pulykamell párizsiasan recept hozzávalói

80 dkg pulykamell, 20 dkg gépsonka, 10 dkg édes pfefferoni, só, bors, 10 dkg ementáli sajt, 2 db tojás, 10 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 1 dl tej, cukkini, kaliforniai paprika, 30 dkg rizs

Töltött pulykamell párizsiasan

Töltött pulykamell párizsiasan

 

A töltött pulykamell párizsiasan recept elkészítése

 

Ha most azt mondjuk, sonkás-sajtos pulykamell, az is jól hangzik, de nem csak ez van a receptben, természetesen. Nézzék meg, mi más még, és készítsék is el!

A pulykamellből vékony szeleteket vágunk, betöltjük a szintén vékony szeletekre vágott gépsonkával, ementáli sajttal, pfefferonival.  A paprika magházát természetesen előzőleg eltávolítjuk. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a tésztát: a tojást, a lisztet, az olajat tejjel „kidolgozzuk”, sót és borsot se feledjenek el beletenni. A tojásfehérjét külön habnak felverjük, s a legvégén keverjük a tésztába.

A húst beleforgatjuk ebbe a masszába, s forró olajban, mintha párizsi szeletet sütnénk, kisütjük, köretként azt javaslom,  zöldséges rizst adjanak hozzá. A zöldséges rizshez ki-ki a saját ízlése szerint válogassa össze a zöldségeket. A műsorban kaliforniai paprikát, tv paprikát, cukkinit használtunk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött pulykamell párizsiasan
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.