Töltött pulykamell sajtos sült krumplival

A töltött pulykamell sajtos sült krumplival recept hozzávalói

  • 60 dkg pulykamell,
  • 8 dkg füstölt szalonna,
  • 4 db pfefferoni,
  • 8 dkg füstölt sajt,
  • 10 dkg liszt,
  • 2 db tojás,
  • 5 dkg vaj,
  • 30 dkg burgonya,
  • 1 dkg parmezán sajt,
  • 1 dl olaj,
  • só,
  • bors,
  • ecetes uborka,
  • majonéz,
  • mustár,
  • sós tárkony,
  • 8 dkg paprikás szalámi
Töltött pulykamell sajtos sült krumplival

Töltött pulykamell sajtos sült krumplival

 

A töltött pulykamell sajtos sült krumplival recept elkészítése

 

Mit főzzünk ma? - merült fel egy januári napon. Nem vágytunk sertésre - lett tehát pulykamell. Ha viszont az, legyen töltve. Rendben. És legyen egy kis plusz a köretben is. Rendben. Íme a végeredmény.

A pulykamellet kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk. Beletesszük a sonkát, sajtot, szalámit és a pfefferónit, majd összehajtjuk. Ezután mindezt liszt, tojás masszába forgatjuk, megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Amíg a hús sül, elkészítjük a mártást: az uborkát apróra vágjuk hozzáadjuk a majonézt, mustárt, sós tárkonyt és összekeverjük. A burgonyát megfőzzük majd karikára vágjuk és olajon pirosra sütjük.

Parmezánnal megszórva tálaljuk. A parmezán aktuális árát itt találják.

 

Egy másfajta pulykás receptet itt tudnak megnézni, tegyék is meg!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.