Töltött sertéskaraj

Hozzávalók, Töltött sertéskaraj

  • 80 dkg sertésborda,
  • 20 dkg füstölt sajt,
  • 10 dkg pármai sonka,
  • 2 fej lila hagyma,
  • 5 gerezd fokhagyma,
  • 5 dkg szárított sárgabarack
    Köret:
  • Cukkini,
  • padlizsán,
  • laskagomba,
  • koktélparadicsom

 

"<yoastmark

 

A Töltött sertéskaraj elkészítése

 

A sertésbordákat dupla szeletként felvágjuk úgy, hogy alkalmas legyen a töltésre.

Szétnyitjuk a húst, alulra kerülnek a sonkaszeletek , rá a fokhagyma és a szárított gyümölcs, majd a fokhagyma. A csont nélküli sertéskaraj aktuális árát itt találja.

Összetűzzük a szélét, sózzuk, borsozzuk, lassan, kíméletesen átsütjük.

Készíttünk mellé roston sült zöldségeket.

Karikára vágott padlizsánt, negyedelt lilahagymát, cukkinit, koktélparadicsomot pirítunk.

További sertéskaraj receptünket itt találja.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött sertéskaraj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.