A töltött sertésszelet rókagombával recept hozzávalói
- 5 dkg vaj,
- 5 dkg ricotta,
- 5 dkg főtt, füstölt sonka,
- 2 gerezd fokhagyma,
- 7 dkg mozzarella sajt,
- 64 dkg sertésjava,
- 40 dkg rókagomba,
- 1 db hagyma,
- 1 csomag petrezselyem,
- só,
- 1 dl fehér bor,
- 3 dl pecsenyelé
Töltött sertésszelet rókagombával
A töltött sertésszelet rókagombával recept elkészítése
Sajtos, édestúrós, gombás recept, ezekkel a remek hozzávalókkal igazán érdekes ízhatású ételt készíthetnek. Ráadásul nem túl bonyolult a dolog, szóval nézzék meg, és készítsék is el így!
A vajat összekeverjük az édestúróval, kockára vágott sonkával és a fokhagymával. Végül a kockára vágott mozzarellát keverjük hozzá, borsozzuk. Ezzel a töltelékkel betöltjük a sertésjavát, félbehajtjuk, összetűzzük, majd megsütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.
A hagymát tisztítjuk, kockára vágjuk, petrezselymet összevágjuk. A sertésjava zsiradékában lepirítjuk őket, először a hagymát, utána a petrezselymet. majd hozzátesszük a rókagombát. Sózzuk, borsozzuk, pecsenyelével összefogjuk.
Tálaláskor bagettet vagy salátát adunk hozzá. Ha szeretne válogatni sok-sok rókagombás, vagy bármilyen más gombás recept közül, itt teheti meg.
Töltött sertésszelet rókagombával, egy kicsit másképp nézve
Egy másfajta rókagombás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!
Jó étvágyat kívánunk!