Töltött sertésszelet rókagombával

Hozzávalók, töltött sertésszelet rókagombával

  • 5 dkg vaj,
  • 5 dkg ricotta,
  • 5 dkg főtt, füstölt sonka,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 7 dkg mozzarella sajt,
  • 64 dkg sertésjava,
  • 40 dkg rókagomba,
  • 1 db hagyma,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • só,
  • 1 dl fehér bor,
  • 3 dl pecsenyelé

 

Töltött sertésszelet rókagombával

Töltött sertésszelet rókagombával

 

A töltött sertésszelet rókagombával recept elkészítése

 

A vajat összekeverjük az édestúróval, kockára vágott sonkával és a fokhagymával. Végül a kockára vágott mozzarellát keverjük hozzá, borsozzuk. Ezzel a töltelékkel betöltjük a sertésjavát, félbehajtjuk, összetűzzük, sütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

A hagymát tisztítjuk, kockára vágjuk, petrezselymet összevágjuk. A sertésjava zsiradékában lepirítjuk őket, először a hagymát, utána a petrezselymet. majd hozzátesszük a rókagombát. Sózzuk, borsozzuk, pecsenyelével összefogjuk.

Tálaláskor bagettet vagy salátát adunk hozzá. Ha szeretne válogatni sok-sok rókagombás, vagy bármilyen más gombás recept közül, itt teheti meg.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött sertésszelet rókagombával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.