Túrós pulykavagdalt

A túrós pulykavagdalt recept hozzávalói

5 dkg újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 evőkanál olívaolaj, 50 dkg pulyka darált hús, 2 db tojás, 5 dkg túró, 1 evőkanál mustár, só, bors, 8 dkg vaj

Túrós pulykavagdalt

Túrós pulykavagdalt

 

A túrós pulykavagdalt recept elkészítése

 

Nagyon egyszerű, nagyon kedves tavaszi recept, némi pikantériával és zöldségekkel. Melegen ajánljuk, nézzék meg, próbálják ki!

A hagymákat megtisztítjuk, majd összevágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, és együtt pirítjuk.

Amint megpirult, hozzáadjuk a darált pulykahúshoz, majd hozzáadjuk a tojást, a túrót, és  mustárral, sóval, borssal fűszerezzük. A pulykahúshoz aktuális árat itt találnak.

Összekeverjük, majd a masszából lepényeket formázunk. A maradék vajon megsütjük a lepényeket. Tavaszi zöldségekkel tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Túrós pulykavagdalt
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.