Vadkacsamell almával

Hozzávalók

  • 2 dl bor (vörös)
  • rozmaring
  • 1 teáskanál keményítő
  • 1 teáskanál méz
  • 40 dkg burgonya
  • 1 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 1 evőkanál vaj
  • 60 dkg kacsamell
  • 4 db alma

 

 

Először is a burgonyát felrakjuk főzni - ugyanis majd burgonyapüré lesz a köretünk.

Az almát felszeljük, a rozmaringot is. Mézet karamellizálunk, majd az almát belerakjuk, és jöhet hozzá a vörösbor, egy kevés keményítővel.

A vadkacsamellet sózzuk, rozmaringozzuk, majd médiumra sütjük. Ráöntjük a vörösbort, keményítővel bekötjük.

Elkészítjük a burgonyapürénket, ezzel tálaljuk. Petrezselyemmel és rozmaringgal tálaljuk.

 

Vadkacsamell almával

Vadkacsamell almával

 

És akkor javaslunk egy egészen más jellegű almás receptet.

A teljes videóreceptet itt találják.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vadkacsamell almával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.