Vadkacsamell almával

A vadkacsamell almával recept hozzávalói

  • 2 dl vörösbor
  • rozmaring
  • 1 teáskanál keményítő
  • 1 teáskanál méz
  • 40 dkg burgonya
  • 1 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 1 evőkanál vaj
  • 60 dkg kacsamell
  • 4 db alma

 

[brid video="215547" player="11524" title="Mit fzznk ma Vadkacsamell almval elzetes"]

 

A vadkacsamell almával recept elkészítése

 

Ha már kacsa, akkor adjuk meg a módját, vadkacsa lesz terítéken, gyümölcsös formában. Az alma talán a legjobb választás a kacsához, nézzék meg, miért választottuk ma. És természetesen próbálják is ki ezt a receptet!

Először is a burgonyát felrakjuk főzni - ugyanis majd burgonyapüré lesz a köretünk. Az almát felszeljük, a rozmaringot is. Mézet karamellizálunk, majd az almát belerakjuk, és jöhet hozzá a vörösbor, egy kevés keményítővel.

A vadkacsamellet sózzuk, rozmaringozzuk, majd médiumra sütjük. Ráöntjük a vörösbort, keményítővel bekötjük. Elkészítjük a burgonyapürénket, ezzel tálaljuk. Petrezselyemmel és rozmaringgal tálaljuk. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Vadkacsamell almával

Vadkacsamell almával

 

És akkor javaslunk egy egészen más jellegű almás receptet.

 

A teljes videóreceptet itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.