Vadkacsamell almával

Hozzávalók

2 dl bor (vörös), só, rozmaring, 1 teáskanál keményítő, 1 teáskanál méz, 40 dkg burgonya, 1 dl tej, 1 dl tejszín, 1 evőkanál vaj, 60 dkg kacsamell, 4 db alma

 

 

Először is a burgonyát felrakjuk főzni - ugyanis majd burgonyapüré lesz a köretünk.

Az almát felszeljük, a rozmaringot is. Mézet karamellizálunk, majd az almát belerakjuk, és jöhet hozzá a vörösbor, egy kevés keményítővel.

A vadkacsamellet sózzuk, rozmaringozzuk, majd médiumra sütjük. Ráöntjük a vörösbort, keményítővel bekötjük.

Elkészítjük a burgonyapürénket, ezzel tálaljuk. Petrezselyemmel és rozmaringgal tálaljuk.

 

Vadkacsamell almával

Vadkacsamell almával

 

És akkor javaslunk egy egészen más jellegű almás receptet.

A teljes videóreceptet itt találják.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vadkacsamell almával
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.