Vadkacsamell almával

Hozzávalók, vadkacsamell almával

  • 2 dl vörösbor
  • rozmaring
  • 1 teáskanál keményítő
  • 1 teáskanál méz
  • 40 dkg burgonya
  • 1 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 1 evőkanál vaj
  • 60 dkg kacsamell
  • 4 db alma

 

 

A vadkacsamell almával recept elkészítése

 

Először is a burgonyát felrakjuk főzni - ugyanis majd burgonyapüré lesz a köretünk. Az almát felszeljük, a rozmaringot is. Mézet karamellizálunk, majd az almát belerakjuk, és jöhet hozzá a vörösbor, egy kevés keményítővel.

A vadkacsamellet sózzuk, rozmaringozzuk, majd médiumra sütjük. Ráöntjük a vörösbort, keményítővel bekötjük. Elkészítjük a burgonyapürénket, ezzel tálaljuk. Petrezselyemmel és rozmaringgal tálaljuk. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

 

Vadkacsamell almával

Vadkacsamell almával

 

 

És akkor javaslunk egy egészen más jellegű almás receptet.

A teljes videóreceptet itt találják.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vadkacsamell almával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.