Whiskeyben pácolt oldalas

A whiskeyben pácolt oldalas recept hozzávalói

  • 1 kg sertés oldalas,
  • 2 dl whisky,
  • 20 dkg paradicsom,
  • 1 közepes padlizsán,
  • 8 fej gomba,
  • 1 db tök,
  • 4 db burgonya,
  • só,
  • bors,
  • gyömbér,
  • kakukkfű,
  • fokhagyma,
  • fűszerpaprika,
  • olaj
Whiskeyben pácolt oldalas

Whiskeyben pácolt oldalas

 

A whiskeyben pácolt oldalas recept elkészítése

 

Ez az oldalas Sétáló János kedvére készült, azaz: whiskeyben pácoltuk egy napig. Ez a pác whiskeyből, fokhagymából, sóból, borsból állt. Fontos, hogy a pác mindig hideg legyen. Ha az egynapos pácolás végére értek, igen egyszerűen elkészíthető ez az étel, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Sütéskor az oldalas mellett gombát, felkarikázott padlizsánt, burgonyakarikát, paradicsomot, tököt teszünk a lapra, így sütjük együtt, hogy jó gazdag ételt kapjunk. Az oldalashoz aktuális árat itt találnak.

Tálaláskor a tök-padlizsán-burgonya-paradicsomból szendvicset készítünk úgy, hogy a karikákat egymásra helyezzük, mellé pedig Sétáló János oldalasa kerül.

 

Ha esetleg nem kedvelné a whiskeyt, kattintson ide egy másik oldalasból készült receptért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.