Zöldfűszeres sertéskaraj

A zöldfűszeres sertéskaraj recept hozzávalói

80 dkg sertéskaraj, 40 dkg ceruzabab, 20 dkg bacon, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag koriander, 1 csomag bazsalikom, 20 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma

Zöldfűszeres sertéskaraj

Zöldfűszeres sertéskaraj

 

A zöldfűszeres sertéskaraj recept elkészítése

 

A zöldfűszer a titka ennek az ételnek, ahogy ebben az időszakban már többször is így történt: ezt a lehetőséget ki kell használnunk! Mert, nem csak finom lesz tőle az étel, de látványos is, és, ugye, az sem utolsó szempont. Nézzék meg, készítsék is el így!

Először is a sertésfilét lehártyázzuk, majd belehempergetjük az apróra vágott zöldfűszerekbe, és így sütjük meg. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

Körete lesz a baconba tekert, főtt, ízesített, fokhagymás ceruzabab lesz. Arra figyeljünk, hogy a ceruzababot ne főzzük túl, hogy a friss, roppanós érzés – és persze az íze megmaradjon.

A hús zsiradékából fűszervajat készítünk, ezzel tálaljuk a ceruzabab társaságában.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldfűszeres sertéskaraj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.