Zöldséges borjúhús pogácsa

Hozzávalók, zöldséges borjúhús pogácsa

50 dkg darált borjúhús
10 dkg vöröshagyma
6 dkg reszelt sárgarépa
6 dkg cukkini

bors
fokhagyma
4 db tojás

 

Zöldséges borjúhús pogácsa

Zöldséges borjúhús pogácsa

 

A zöldséges borjúhús pogácsa recept elkészítése

 

Borjúhús pogácsa: vagyis fasírt. Ennyiben – úgy tűnik – semmi különös nincsen, talán csak az, hogy borjúhúst használunk alapanyagként. Pedig van itt még egy trükk: ezt is mikróban készítjük, készíthetjük, az úgynevezett crisp funkció segítségével.

Először megpirítom a hagymát, fokhagymát reszelek rá. A darált borjúhúst összekeverjük a finomra vágott pirított hagymával, a reszelt sárgarépával, a reszelt cukkinivel, sóval, borssal, fokhagymával, vöröshagymával, valamint a tojásokkal. Darált marhahúshoz aktuális árat itt találnak.

Megformázzuk és, ha van, crisptálra helyezzük, majd megsütjük a vizes kézzel kiformázott pogácsákat. Burgonyapürét készíthetünk hozzá. Vízben áztatott kanállal legyezőformát tudunk kialakítani, így sokkal jobb hangulatú lesz az étkezés.

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik, borjúból készült ételért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges borjúhús pogácsa
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.