Zöldséges hamburger bárányhússal

Hozzávalók, zöldséges hamburger bárányhússal

  • 4 db zsemle,
  • 20 dkg darált hús (bárány),
  • só,
  • bors,
  • tárkony,
  • 2 db kaliforniai paprika,
  • 2 db cukkini,
  • 1 csomó újhagyma,
  • 1 db padlizsán,
  • 4 db tojás,
  • 10 dkg saláta (endívia),
  • 5 dkg ruccola,
  • ketchup,
  • majonéz,
  • 0,5 dl cognac

 

Zöldséges hamburger bárányhússal

Zöldséges hamburger bárányhússal

 

A zöldséges hamburger bárányhússal recept elkészítése

 

Hamburgert otthon, természetesen. Egyrészt jó móka a sütés-főzés, másrészt olcsóbban is kijövünk, még különleges hússal is. Nézzék meg, próbálják ki otthon!

A darált bárányhúst a fűszerekkel beízesítjük, jól összekeverjük, és megformázzuk. A zsemléket megfelezzük, majd serpenyőben a húspogácsával együtt megsütjük. A visszamaradt zsiradékban megsütjük a zöldségeket. A bárányhoz aktuális árakat itt találnak.

Egy egyszerű, gyors koktélszószt készítünk hozzá, ami nem más, mint majonéz, ketchup és konyak keveréke.

Ha a bárányhús megtetszett, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában további bárányos receptekért. Válassza ki, amelyik legjobban tetszik, és készítse is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges hamburger bárányhússal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.