Zöldséges nyúlgerinc

Hozzávalók

1 dl bor (fehér), borókabogyó, mustár (dijoni), 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 60 dkg nyúlgerinc, 1 dl tejszín, 40 dkg rizs (párolt), 10 dkg répa (sárga)

 

Zöldséges nyúlgerinc

Zöldséges nyúlgerinc

 

A zöldséges nyúlgerinc recept elkészítése

 

A sárgarépát és a zellert kisujjnyi darabokra vágom. A vöröshagymát finomra vágom, és egy mélyebb serpenyőben olajat melegítek. A nyúlgerinc mindkét oldalát elősütöm, és félreteszem. A nyúlgerinchez aktuális árat itt találnak.

A visszamaradt olajban a hagymát lepirítom. Hozzáadom a zellert és a sárgarépát. Egy kevés fehérbort öntök hozzá. Borókabogyót és babérlevelet teszek bele.

Megsózom és a zúzott fokhagymát a mustárt és a zöldbabot is hozzáadom. Visszateszem a húst és párolom. Végül tejszínt is hozzáöntöm. Párolt rizzsel tálalom.

Egy más típusú nyulas receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges nyúlgerinc
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.