Zöldséges struccragu

A zöldséges struccragu recept hozzávalói

40 dkg strucchús, 20 dkg újhagyma, 20 dkg új sárgarépa, 5 dkg brokkoli, 5 dkg zöldborsó, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, 2 evőkanál mustár, 1 dl tejszín, 20 dkg rizs

Zöldséges struccragu

Zöldséges struccragu

 

A zöldséges struccragu recept elkészítése

 

A különlegességek sorába most a strucchús került: úgy gondoltuk, egy próbát mindenképp megér, mert hiszen szárnyas is, mégis van egy kis vadjellege. Érdemes kipróbálni, ráadásul egy nagyon egyszerű serpenyős receptet adunk hozzá. A strucchúshoz aktuális árat itt találnak.

A strucchúst kis kockára vágjuk. Vajon megpirítjuk az újhagymát, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk. Mikor megpárolódott, hozzátesszük a zöldségeket. Finomítjuk mustárral, tejszínnel. Párolt rizst készítsünk hozzá!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges struccragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.