Zöldspárgával besütött sertésszűz

A zöldspárgával besütött sertésszűz recept hozzávalói

  • bors,
  • 1 evőkanál liszt,
  • majoranna,
  • 50 dkg főtt rizs,
  • 60 dkg sertésszűz,
  • 8 dkg vaj,
  • 2 dl tej,
  • 20 dkg zöldspárga
Zöldspárgával besütött sertésszűz

Zöldspárgával besütött sertésszűz

 

A zöldspárgával besütött sertésszűz recept elkészítése

 

Akárcsak a hal, a spárga mellett is szoktunk kampányolni. Sűrűn, amikor csak tehetjük. Egészséges, remek kiegészítő, és sok-sok receptünk van hozzá. Benne vannak?

A sertésszűzből 5 dkg-os érméket vágunk, majd vajból és lisztből rántást készítünk, és felhúzzuk tejjel. Sózzuk, egy kevés borsot adunk hozzá, és félretesszük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Majd megsózzuk a húsokat, egy kevés olajon elősütjük, és ráhelyezzük a leforrázott, 5 cm-es darabokra vágott zöldspárgákat, rá egy evőkanál tejmártást és reszelt sajtot. Ha épp akkor talált erre a receptre, amikor nincs spárgaszezon, mégis szeretné elkészíteni ezt a zöldspárgás receptet? Semmi gond: aktuális ár és beszerzési lehetőség itt.

180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajtnak szép színe nem lesz. Majoránnás rizzsel tálaljuk.

Keresgélne még további receptek között? Itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válasszon, és térjen vissza holnap is! Receptekkel várjuk!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

És ha már karaj (mondjuk ami kínálunk, szűzpecsenyével készült, de karajt is használhatnak, nyugodtan), itt a Mit főzzünk ma? verziója egy rántott húsra, amit bármikor asztalra lehet tenni, el fog fogyni. Nézzék meg, próbálják ki! Részletes Mit főzzünk ma?-videó.

Jó étvágyat kívánunk!
(2007127p)

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldspárgával besütött sertésszűz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.