Zöldspárgával besütött sertésszűz

Hozzávalók, zöldspárgával besütött sertésszűz

  • bors,
  • 1 evőkanál liszt,
  • majoranna,
  • 50 dkg főtt rizs,
  • 60 dkg sertésszűz,
  • 8 dkg vaj,
  • 2 dl tej,
  • 20 dkg zöldspárga

 

Zöldspárgával besütött sertésszűz

Zöldspárgával besütött sertésszűz

 

A zöldspárgával besütött sertésszűz recept elkészítése

 

Akárcsak a hal, a spárga mellett is szoktunk kampányolni. Sűrűn, amikor csak tehetjük. Egészséges, remek kiegészítő, és sok-sok receptünk van hozzá. Benne vannak?

A sertésszűzből 5 dkg-os érméket vágunk, majd vajból és lisztből rántást készítünk, és felhúzzuk tejjel. Sózzuk, egy kevés borsot adunk hozzá, és félretesszük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Majd megsózzuk a húsokat, egy kevés olajon elősütjük, és ráhelyezzük a leforrázott, 5 cm-es darabokra vágott zöldspárgákat, rá egy evőkanál tejmártást és reszelt sajtot. Ha épp akkor talált erre a receptre, amikor nincs spárgaszezon, mégis szeretné elkészíteni ezt a zöldspárgás receptet? Semmi gond: aktuális ár és beszerzési lehetőség itt.

180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajtnak szép színe nem lesz. Majoránnás rizzsel tálaljuk.

Keresgélne még további receptek között? Itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válasszon, és térjen vissza holnap is! Receptekkel várjuk!

Jó étvágyat kívánunk!
(2007127p)

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldspárgával besütött sertésszűz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.