Hozzávalók
60 dkg, főtt tarja, zsálya, durva bors, póréhagyma, 1 teáskanál paradicsompüré, petrezselyem, só, 40 dkg bab (fehér)

Zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal
A zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal recept elkészítése
A tarja és a bab gyakran összekerül a konyhában, amint ez a recept is mutatja. Amint azt is, hogy 1-2 trükkel minden hozzávalóval lehet varázsolni:).
A főtt, füstölt tarját felszeleteljük, durvaborssal megszórjuk majd félrerakjuk. A tarjához aktuális árat itt találnak.
Egy serpenyőben a paradicsompürét lepirítjuk, majd megszórjuk póréhagymával, és hozzáadjuk a főtt fehérbabot és a vágott zsályát. Sózzuk, felöntjük egy kevés vízzel, és összeforraljuk.
Megszórjuk petrezselyemmel, eközben a tarját kevés olajon forró serpenyőben megsütjük, és a babbal tálaljuk.
Egy másik remek tarjás receptet itt találnak.
Jó étvágyat kívánunk!
