Zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal

Hozzávalók

60 dkg, főtt tarja, zsálya, durva bors, póréhagyma, 1 teáskanál paradicsompüré, petrezselyem, só, 40 dkg bab (fehér)

 

Zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal

Zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal

 

A zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal recept elkészítése

 

A tarja és a bab gyakran összekerül a konyhában, amint ez a recept is mutatja. Amint azt is, hogy 1-2 trükkel minden hozzávalóval lehet varázsolni:).

A főtt, füstölt tarját felszeleteljük, durvaborssal megszórjuk majd félrerakjuk. A tarjához aktuális árat itt találnak.

Egy serpenyőben a paradicsompürét lepirítjuk, majd megszórjuk póréhagymával, és hozzáadjuk a főtt fehérbabot és a vágott zsályát. Sózzuk, felöntjük egy kevés vízzel, és összeforraljuk.

Megszórjuk petrezselyemmel, eközben a tarját kevés olajon forró serpenyőben megsütjük, és a babbal tálaljuk.

Egy másik remek tarjás receptet itt találnak.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zsályás főtt, füstölt tarja fehérbabbal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.