Aratóleves bográcsban

 

Az aratóleves bográcsban recept hozzávalói

só, bors, 50 dkg káposzta (savanyú), 20 dkg tarhonya, 2 dl joghurt, 5 dkg liszt, fűszerpaprika, 10 dkg puszta debreceni és/vagy 10 dkg pácolt pulykacomb, paprikakrém (édes)

 

Aratóleves bográcsban

Aratóleves bográcsban

 

A recept elkészítése

A baconszalonnát üvegesre hevítjük.

Felkockázzuk a hagymát, beletesszük a bográcsba, majd hozzáadjuk a kockára vágott paprikát is.

Közben kocka alakúra vágjuk fel a pácolt pulykacombot (és/vagy a debreceni kolbászt) is. Beletesszük a pulykát, óvatosan bánjunk a sóval. Ha a hús félig megpuhul, hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát, a pirított tarhonyát. A debrecenihez itt találnak ártájékoztatót, illetve választási lehetőséget.

Egy igazán tartalmas leves után jól jöhet egy palacsinta! Önök is így gondolják? Ha igen, nézzék meg ajánlatunkat itt!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Aratóleves bográcsban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.