Birsalmaleves

Hozzávalók, birsalmaleves

  • 4 db birsalma,
  • 1/2 db citrom leve és héja,
  • 2 dl tejszín,
  • só,
  • cukor,
  • ánizs ,
  • szegfűszeg

 

Birsalmaleves

Birsalmaleves

 

A birsalmaleves elkészítése

 

A birsalmákat kefével megmostam, és bármilyen meglepő, de nem hámoztam meg, aki akarja hámozza. Felkockáztam, felöntöttem annyi vízzel, amennyi ellepte, enyhén megsóztam, hozzáadtam a fűszereket, a citrom sárga héját, és feltettem főni.

Ha szeretnék elkészíteni ezt a nagyszerű levest, látogassanak el erre az oldalra: Ízek, zamatok.

Jó étvágyat kívánunk!

Ha ez a gyümölcsös leves megtetszett, akkor nézzék meg ezt is!

Cím
recipe image
Recept neve
Birsalmaleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.