Burgonyakrémleves, avokádóval

A burgonyakrémleves, avokádóval recept hozzávalói

50 dkg burgonya, bors, só, római kömény, borecet, 0,5 dl bor, reszelt citrom, 20 dkg tejföl, 1 db avokádó, 1 csomag petrezselyem

Burgonyakrémleves avokádóval

Burgonyakrémleves avokádóval

 

A burgonyakrémleves, avokádóval recept elkészítése

 

Természetesen nem szokványos krumplileves készül a Mit főzzünk ma? konyhájában. Az avokádó remek alapanyag, és kitűnően passzol a burgonyához, nézzék csak meg! És, értelemszerűen, készítsék is el így!

Azzal kezdjük, hogy a burgonyát előre megfőzzük. Alaplevet vagy húslevest felteszünk a tűzhelyre, a főtt burgonyát apró kockára vágjuk, beletesszük az alaplébe, megsózzuk, borsozzuk. Beleöntjük a tejfölt, majd pici fehérbor, borecet és citromreszelék következik.

Az avokádót meghámozzuk, apró kockára vágjuk. A másik felét, amit most nem használunk fel, le kell fordítani, így nem barnul meg. Ennél a receptnél ízlésünk szerint járjanak el, vagyis, az avokádót beletehetjük a tálalásnál, vagy pedig a főzés végén. 4 percig állni hagyjuk, és akkor tálaljuk. Az avokádóhoz aktuális árat itt találnak.

Most a tálalásnál a tányérba tesszük az avokádót, ráöntjük a levest, a tetejére durvára vágott petrezselymet szórunk. Az avokádóból vágott két vékony szelettel díszítjük.

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.