Burgonyakrémleves tiroli módra

A burgonyakrémleves tiroli módra recept hozzávalói

1 kg főtt burgonya, 10 dkg vöröshagyma, 2 dl tejszín, 5 dl zöldségalaplé, só, bors, babérlevél, majoranna, 20 dkg bacon

Burgonyakrémleves tiroli módra

Burgonyakrémleves tiroli módra

 

A burgonyakrémleves tiroli módra recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, ma szomszédolunk, és megnézzük, hogy készül a krumplileves Tirolban. Nagyon egyszerű recept lesz, egy-két szokásos aprósággal megspékelve persze. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A kockára vágott bacont megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a főtt burgonyát. A burgonyához aktuális árat itt találnak.

Felengedjük zöldségalaplével, dúsítjuk tejszínnel, ízesítjük a fűszerekkel, főzzük, kiforraljuk, tálaláskor pirított zsemlekockát teszünk a tetejére.

 

Itt pedig egy másik burgonyaleves-variációt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.