Egyszerű kefírleves

Az egyszerű kefírleves recept hozzávalói

  • 8 dl kefír,
  • 1 db piros kaliforniai paprika,
  • 1 db sárga kaliforniai paprika,
  • 20 dkg sárgarépa,
  • 1 csomag zsálya,
  • 2 evőkanál citromlé,
  • só,
  • fehérbors,
  • chilipaprika,
  • 2 dkg napraforgómag
Egyszerű kefírleves

Egyszerű kefírleves

 

Az egyszerű kefírleves recept elkészítése

 

A mai Mit főzzünk ma?-ajánlat egy egyszerű leves, igazán egyszerű alapanyagokból, aminek a vége persze egy remek étel lesz. Gyorsan, könnyen elkészül, voltaképp minden mellette szól. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a kefírt 30 percig mélyhűtőben tartjuk, közben pedig a paprikákat kis kockára vágjuk. A paprikákhoz aktuális árat itt találnak.

A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük, a zsályát vékonyra vágjuk. A kefírt a paprikával, a sárgarépával, a citromlével, sóval, borssal és a chilivel nagyon finomra pürésítjük.

Átszűrjük, előhűtött tányérokba tálaljuk, zöldségekkel és pirított napraforgómaggal díszítjük. Nos, ez a hideg levesek nagy-nagy előnye: készen is van!

 

Egy másik leves receptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.