Egyszerű zöldborsókrémleves

Az egyszerű zöldborsókrémleves recept hozzávalói

  • 1 üveg zöldborsó
  • bors
  • cukor
  • 1 dl tejszín
  • 2 dl tej
  • szerecsendió
  • 5 dkg vaj
  • 1 púpozott evőkanál liszt
  • petrezselyem
  • 1 db tojás sárgája
Egyszerű zöldborsókrémleves

Egyszerű zöldborsókrémleves

 

Az egyszerű zöldborsókrémleves recept elkészítése

 

Krémleves, most zöldborsóból. Igazán egyszerű recept, és azokra a napokra ajánljuk, amikor valami oknál fogva nem egy gazdag levesre vágynak. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A zöldborsót leturmixoljuk. A zöldborsóhoz aktuális árat itt találnak. Világos, vajas rántást készítünk. Hozzáöntjük a tejet és a tejszínt, csomómentesre keverjük. A zöldborsópépet beleöntjük, ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval és cukorral. Kiforraljuk.

Tálalás előtt a tojássárgáját pici tejszínnel elkeverjük, beletesszük a levesbe, amit ezután forralni már nem szabad. Pirított zsemlekockát vagy pirítóst adunk hozzá.

 

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű zöldborsókrémleves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.