Fokhagymás metélt leves

Hozzávalók

10 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg vöröshagyma, 10 dkg zeller, 5 dkg zöldborsó, 1 dkg fokhagyma, 1 dkg piros paprika, 1 dkg petrezselyemzöld, só, bors, 5 dkg finommetélt, 3 ekvőkanál étolaj

 

Fokhagymás metélt leves

Fokhagymás metélt leves

 

Az étolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a julienne-re vágott zöldségeket, pirítjuk, majd fokhagymát és petrezselyemzöldet adunk hozzá.

Rátesszük a piros paprikát, felengedjük alaplével vagy vízzel, végül sózzuk, borsozzuk.

Belerakjuk a finommetéltet, és összeforraljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy gesztenyés édességért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás metélt leves
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.