Fokhagymás metélt leves

A fokhagymás metélt leves recept hozzávalói

  • 10 dkg fehérrépa,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg zellergumó,
  • 5 dkg hagyma,
  • 5 dkg zöldborsó,
  • 1 dkg fokhagyma,
  • 1 dkg pirospaprika,
  • 1 dkg petrezselyem,
  • só,
  • bors,
  • 5 dkg finommetélt,
  • 3 evőkanál olaj
fokhagymás metélt leves

Fokhagymás metélt leves

 

A fokhagymás metélt leves recept elkészítése

 

Egy kis trükkös recept következik, mert egyszerre hagyományos, és egyszerre hozza az Európa és a világ ízei hangulatot. Hogy miért is? Nézzék meg, és készítsék is el így!

Az étolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a julienne-re vágott zöldségeket, pirítjuk, majd fokhagymát és  petrezselyemzöldet adunk hozzá.

Rátesszük a piros paprikát, felengedjük alaplével vagy vízzel, végül sózzuk, borsozzuk, majd belerakjuk a  finommetéltet, és összeforraljuk. Gyors és egyszerű volt, ugye? Ha különleges finommetéltet szeretnének a leveshez adni, kattintsanak ide. Rizstésztából készül, finom is, egészséges is. Plusz igazi Európa és a világ ízei magyarul étel lesz belőle!

 

Itt adunk egy más jellegű levesreceptet is, hátha!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás metélt leves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.