Fokhagymás metélt leves

Hozzávalók, fokhagymás metélt leves

  • 10 dkg fehérrépa,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg zellergumó,
  • 5 dkg hagyma,
  • 5 dkg zöldborsó,
  • 1 dkg fokhagyma,
  • 1 dkg pirospaprika,
  • 1 dkg petrezselyem,
  • só,
  • bors,
  • 5 dkg finommetélt,
  • 3 evőkanál olaj

 

fokhagymás metélt leves

Fokhagymás metélt leves

 

A fokhagymás metélt leves elkészítése

Az étolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a julienne-re vágott zöldségeket, pirítjuk, majd fokhagymát és  petrezselyemzöldet adunk hozzá.

Rátesszük a piros paprikát, felengedjük alaplével vagy vízzel, végül sózzuk, borsozzuk, majd belerakjuk a  finommetéltet, és összeforraljuk. Gyors és egyszerű volt, ugye? Ha különleges finommetéltet szeretnének a leveshez adni, kattintsanak ide. Rizstésztából készül, finom is, egészséges is. Plusz igazi Európa és a világ ízei magyarul étel lesz belőle:).

Itt adunk egy más jellegű levesreceptet is, hátha!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás metélt leves
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.