Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével

Hozzávalók, joghurtos raguleves karajjal, csiperkével

1 közepes fej vöröshagyma
0,5 dl olaj
2 gerezd fokhagyma
40 dkg sertéskaraj
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 db zöldpaprika
4 db csiperkegomba

őrölt bors
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál liszt
1 dl natúr joghurt

 

Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A joghurtos raguleves karajjal, csiperkével recept elkészítése

 

Forró olajon megfuttatjuk az aprított vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk az 1 x 1 kockákra darabolt sertéskarajt, és fehéredésig sütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

Ezután beleszórjuk a kisebb kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zöldpaprikát, a cikkekre vagdalt csiperkét és 1,5 liter vízzel felöntjük.

Ha felforrt sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön majdnem puhára főzzük. Ekkor megszórjuk az aprított petrezselyemmel, majd behabarjuk a kevés hideg vízzel simára kevert liszttel.

Amikor teljesen megfőtt a leves, lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a kevés forró lével elkevert natúr joghurtot.

Forrón tálaljuk!

Egy más típusú levesreceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.