Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével

A joghurtos raguleves karajjal, csiperkével recept hozzávalói

1 közepes fej vöröshagyma, 0,5 dl olaj, 2 gerezd fokhagyma, 40 dkg sertéskaraj, 2 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 db zöldpaprika, 4 db csiperkegomba, só, őrölt bors, 1 csokor petrezselyem, 1 evőkanál liszt, 1 dl natúr joghurt

 

Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A joghurtos raguleves karajjal, csiperkével recept elkészítése

 

Mai egyszerű levesajánlatunk, nem kell hozzá sok minden, és mégis remek lesz. Néhány praktika persze ebben a receptben is van, nézzék meg, próbálják ki!

Forró olajon megfuttatjuk az aprított vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk az 1 x 1 kockákra darabolt sertéskarajt, és fehéredésig sütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak.

Ezután beleszórjuk a kisebb kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zöldpaprikát, a cikkekre vagdalt csiperkét és 1,5 liter vízzel felöntjük.

Ha felforrt sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön majdnem puhára főzzük. Ekkor megszórjuk az aprított petrezselyemmel, majd behabarjuk a kevés hideg vízzel simára kevert liszttel.

Amikor teljesen megfőtt a leves, lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a kevés forró lével elkevert natúr joghurtot.

Forrón tálaljuk!

Egy más típusú levesreceptet itt találnak!

Ha szeretne további levesreceptek közül válogatni, kattintson ide! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Joghurtos raguleves karajjal, csiperkével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.