Káposztaleves cipóban

A káposztaleves cipóban recept hozzávalói

  • 20 dkg savanyúkáposzta,
  • 15 dkg füstölt pulykasonka,
  • 5 dkg bacon szalonna,
  • 5 dkg burizs,
  • 3 dkg vöröshagyma,
  • 2 dkg póréhagyma,
  • 10 dkg birsalma,
  • 1 dl tejfel,
  • 2 dkg keményítő,
  • só,
  • őrölt bors,
  • cipó a tálaláshoz,
  • sütőtök,
  • vaj,
  • füstölt sajt

 

Káposztaleves cipóban

Káposztaleves cipóban

 

Bacon szalonnát pirítunk, kevés margarint is teszünk hozzá. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a kisebb kockákra felvágott birsalmát.

A füstölt pulykacombról levágjuk a húst, felkockázzuk. Vigyázzunk az inakkal! Hozzátesszük a pulykahúst, majd a savanyúkáposztát. Burizzsel sűrítjük.

Cipóban tálaljuk, tejfellel meglocsoljuk. Díszítésnek füstölt sajtból leveleket faragunk, sütőtököt formázunk.

Másképp is készülhet leves cipóban? Hogyne. Tessék megnézni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Káposztaleves cipóban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.