Hozzávalók, káposztaleves kaporral
- 30 dkg savanyú káposzta,
- 10 dkg füstölt tarja,
- 1 csomag kapor,
- 1 fej hagyma,
- 2 dl tejföl,
- 10 dkg vaj,
- só,
- bors

Káposztaleves kaporral
A káposztaleves kaporral recept elkészítése
Ez egy tartalmas leves, a káposzta és a hús miatt is. Különlegességét a kapor adja, ha egy mód van rá, ne hagyják el belőle:).
A kockára vágott füstölt tarját a kaporral együtt megpirítjuk az újhagymán. A füstölt-főtt tarjához aktuális árat itt találnak. A savanyú káposztát alaplében feltesszük főni, hozzáadjuk a pirított tarját és puhára főzzük. Befejezés előtt tejföllel finomítjuk, a leves tetejére petrezselyemzöldet szórunk.
Ha szeretne további levesreceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válassza ki a kedvére való receptet, és készítse el! Ha pedig megnézne egy remek húsreceptet is, kattintson ide!
Jó étvágyat kívánunk!
