Káposztaleves kaporral

Hozzávalók, káposztaleves kaporral

  • 30 dkg savanyú káposzta,
  • 10 dkg füstölt tarja,
  • 1 csomag kapor,
  • 1 fej hagyma,
  • 2 dl tejföl,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors

 

Káposztaleves kaporral

Káposztaleves kaporral

 

A káposztaleves kaporral recept elkészítése

 

Ez egy tartalmas leves, a káposzta és a hús miatt is. Különlegességét a kapor adja, ha egy mód van rá, ne hagyják el belőle:).

A  kockára vágott füstölt tarját a kaporral együtt megpirítjuk az újhagymán. A füstölt-főtt tarjához aktuális árat itt találnak. A savanyú káposztát alaplében feltesszük főni, hozzáadjuk a pirított tarját és puhára főzzük. Befejezés előtt tejföllel finomítjuk, a leves tetejére petrezselyemzöldet szórunk.

Ha szeretne további levesreceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válassza ki a kedvére való receptet, és készítse el! Ha pedig megnézne egy remek húsreceptet is, kattintson ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Káposztaleves kaporral
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.