Káposztaleves kaporral

Hozzávalók, káposztaleves kaporral

  • 30 dkg savanyú káposzta,
  • 10 dkg füstölt tarja,
  • 1 csomag kapor,
  • 1 fej hagyma,
  • 2 dl tejföl,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • bors

 

Káposztaleves kaporral

Káposztaleves kaporral

 

A káposztaleves kaporral recept elkészítése

 

Ez egy tartalmas leves, a káposzta és a hús miatt is. Különlegességét a kapor adja, ha egy mód van rá, ne hagyják el belőle:).

A  kockára vágott füstölt tarját a kaporral együtt megpirítjuk az újhagymán. A füstölt-főtt tarjához aktuális árat itt találnak.

A savanyú káposztát alaplében feltesszük főni, hozzáadjuk a pirított tarját és puhára főzzük. Befejezés előtt tejföllel finomítjuk, a leves tetejére petrezselyemzöldet szórunk.

Ha szeretne további levesreceptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válassza ki a kedvére való receptet, és készítse el! Ha pedig megnézne egy remek húsreceptet is, kattintson ide!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.